BREHAR LAURA ANDREEA

Studii juridice: 1999-2003, Facultatea de Drept a Universitatii de Vest din Timisoara.

Diploma de licenta si masterat absolvit în anul 2005. Masterat in Stiinte Penale 2005-2007.

Acreditare

Avocat înscris în Baroul Timis la 15.12.2003 ca avocat stagiar. Definitiv din 31.05.2005, stagiatura sub supravegherea dlui avocat Vanciu Vasile. Cabinet Avocat Brehar Laura Andreea infiintat legal, inscris in Baroul Timis.

Expertiza juridica

Domenii profesionale: drept penal, drept civil, drept administrativ, dreptul familiei, contencios administrativ si fiscal.

Laura Andreea Brehar este un avocat dedicat castigarii cauzelor celor pe care ii reprezinta. Cu o experienta bogata in a pleda in instanta, va poate oferi o multime de solutii la problemele dvs.

Experienta profesionala

Dupa mai mult de 16 ani de activitate profesionala, experienta acopera aproape toate domeniile dreptului civil si penal, ceea ce a condus la un numar foarte mare de cauze castigate in instantele de judecata.

Cabinet Avocat Brehar Laura Andreea

Localizat in Timisoara, strada George Cosbuc nr. 3, cabinetul se afla in centrul orasului, foarte aproape de Judecatoria Timisoara. Este usor de ajuns atat pe jos, cat si cu mijloacele de transport in comun.

De-a lungul timpului am colaborat si cu alti avocati cu experienta, iar de ceva timp oferim servicii dedicate prin partenerii si colaboratorii nostri precum reprezentare in cauze de daune, drept fiscal si contabilitate.