Cabinetul de avocatura „BREHAR LAURA ANDREEA” s-a infiintat acum 16 ani, in baza legii 51\1995 si a statutului profesiei de avocat avand printre obiective crearea unui program care sa ne permita sa actionam rapid si eficient. Pentru ca am avut rezultatele dorite in solicitarile clientilor nostrii, am deschis calea altor noi colaborari si pastrarea celor vechi.

In anul 2016 am inceput colaboararea cu Cabinet Avocat Hodor Floarea, avocat cu o vasta experinta juridica, fost magistrat trecut in avocatura dupa incheierea cu succes a unei cariere care a durat 35 de ani.

In tot acest timp am dat dovada de respect si loialitate fata de toti participantii dintr-un proces, aparandu-ne clientii in mod constincios si fara teama, tinand seama de propiile lor interese.

Venim in sprijinul clientilor ferind analiza preliminara a cauzei, consultanta juridica, studiu documente, redactare acte juridice specifice, asistare si reprezentare, in domeniile alaturate.

Pentru mai multe informatii privind serviciile complete oferite de cabinetul nostru accesati pagina „Servicii juridice”.

Clientela cabinetului este constituită din clienți români și straini, persoane fizice sau juridice, ce desfasoară diverse activitați in Romania.Pentru a duce la bun sfârșit orice demers legal colaborăm cu specialiști din diverse domenii precum notari, executori judecătorești, traducatori autorizați, experți contabili, experți topografi, mediatori. Prioritatea noastra este aceea de a oferi clienților servicii juridice de cea mai bună calitate profesională și morală.

Brehar Laura Andreea

avocat daune brehar laura timisoara

Cabinetul de avocatura „BREHAR LAURA ANDREEA” s-a infiintat acum 16 ani, in baza legii 5195 si a statutului profesiei de avocat …

DETALII DE CONTACT:

Adresa:
Timisoara, strada George Cosbuc nr. 3
Telefon:
+40.724.930.841
Email:
office@avocat-daune-timisoara.ro