contract cabinet avocat

Va putem oferi atat suport informativ, cat si consultatii ulterioare care să vă ofere suportul profesional şi legal, în funcţie de specificul şi particularităţile problemei dumneavoastră.

Având experiență intr-o gamă largă de litigii asigură reprezentare în fată instanțelor de judecată de orice grad din țară. Cabinetul ofera soluții la probleme juridice diverse ce țin de o arie extinsă a dreptului precum drept penal, civil, societar, medical, administrativ, fiscal, muncii, etc.

Experiența dobandită de-a lungul timpului se reflectă în succesele inregistrate în contul clienților noștri în cauzele cele mai complexe.

Oferim servicii de reprezentare la toate treptele de jurisdictie: asistenta si consultanta juridica, negocieri in domeniul dreptului penal, dreptului civil, dreptului comercial, dreptului familiei, dreptului administrativ, dreptului financiar si fiscal. Asistarea si reprezentarea clientului impune diligenta profesionala adecvata, pregatirea temeinica a cauzelor, dosarelor si proiectelor, cu promptitudine, potrivit naturii cazului, experientei si crezului profesional.

Obiectivul nostru consta in solutionarea cat mai rapida a problemelor juridice de orice natura si acordarea de consultatii juridice care sa vina in sprijinul ideilor dumneavoastra de afaceri, incercam sa acoperim, in acest scop, o paleta larga din domeniul juridic pentru a obtine cele mai bune rezultate in timp util pentru dumneavoastra.

Drept civil

Obiectul dreptului civil este constituit de raporturi care au o expresie bănească, numite raporturi patrimoniale, şi raporturi nepatrimoniale. In acest domeniu oferim ...

Detalii despre acest serviciu

Drept comercial

Oferim servicii de consultanta, opinii legale in orice domeniu si mediere persoanelor juridice si persoanelor fizice, asistarea si reprezentare in fata instantelor judiciare precum si a tuturor institutiilor ...

Detalii despre acest serviciu

Drept penal

Oferim servicii de drept penal persoanelor juridice si persoanelor fizice, asistarea si reprezentarea in fata instantelor, a institutiilor publice, consultanta juridica de specialitate...

Detalii despre acest serviciu